A ja uważam, że już wszystko jest super i nie trzeba nic zmieniać Jedno z najprzyjemniejszych w obsłudze forów na których byłam
Szybko działa, nie trzeba na załadowanie dwie godziny czekać i szata graficzna jest ok
Ten gif w nagłówku jest super!
Maniak
również myślę,że nie trzeba nic zmieniać.Wszystko jest bardzo ładnie zrobione.Super =)
Super Fan
zgadzam się z opiniami koleżanek....rzeczywiście forum jest naprawde dobre i nie trzeba już nic zmieniać...
Rozmawiałem z aną na temat kilku zmian na forum. Co do jednej nie jestem pewien, a mianowicie chciałbym przebudować dział "Przedstaw się", by były tam tylko trzy tematy: Formularz, pokaż się, przedstaw się. Co o tym myślicie? Trochę mi żal naszych tematów, ale na forum robi się bałagan.
Ja jestem za usunięciem tych o poszczególnych użytkownikach. Bo jak nas będzie więcej (a będzie) to bałagan sie zrobi Jak narazie fotum jest bardzo fajne
Mila atmosfera itd.
To samo ze zdjęciami. Myślę by zostawić istniejący temat "pokaż się" z fotkami i komentarzami, a stworzyć drugi z samymi fotami. Chciałem ostatnio sobie pooglądać nasze fotki, ale zniechęciło mnie kilkadziesiąt stron...
Maniak
myślę,że to dobre rozwiązanie te same fotki łatwiej będzie je przeglądać.Jakby co to jestem za zmianami
Jak mogliście zauważyć, na forum pojawili się Moderatorzy. Jeśli ktoś chciał być modem, mógł po prostu napisać do mnie lub Any PW. Więc się nie czepiać, "ja bardziej zasługuję na moda".
Ja oraz Ana postanowiliśmy wprowadzić większy rygor na forum. Nie będziemy masowo kasować postów, i wlepiać ostrzeżeń, jednak postaramy się was troszkę zreformować, bo co niektórzy na zbyt wiele sobie pozwalają
Ma to na celu zachowanie porządku na forum, oraz utrzymanie przez nie odpowiedniego poziomu.
Moderator
ja mam taką małą uwagę.... może byśmy (a raczej byście ;p) rozbudowali galerię hmmm? bo ten dział jest totalnie opustoszały, poszukac kogoś co by się fotami WT zajął ;p hmmmm i tak się zastanawiam, czy tutaj nikt nie pracuje w jakimś programie do grafiki? bo ten dział też jest strasznie opustoszały ;p pozdrawiam ;p;p;p
EDIT:
a co do tego przedstaw się, to bym zrobil jeden temat, każdy nowy by coś tam napisał od siebie, a jak byśmy chcieli coś więcej, to bysmy sie go pytali, bo bez sensu jak każdy zakłada nowy temat
Ostatnio edytowany przez Lost in the Darkness... (2008-08-31 14:05:51)