Maniak
Hmmm za bardzo to nie oglądam filmów ,ale bardzo podobało mi się :
*Władca Pierścieni*
*Troja*
*Ring*
*Koszmar minionych Wakacji*
*Droga bez powrotu*
*Kaszulot : Kaszubska masakara piłą od kebaba ( 2 części xD )
Więcej nie pamiętam
Maniak
Nie oglądałam "sadysty" ; ( nie wiem czy po twojej wypowiedzi muszę się jeszcze tym martwić
Ja tesh coś od siebie dorzucę:
- Underworld
- Underworld : Evolution
- Alone in the Dark
Do tego trochę nie do końca na temat:
- Stargate SG-1 (10 sezonów)
- Stargate Atlantis (3 sezony i czwarty w produkcji)
Super Fan
a ja powiem tyle:
idiotyzm totalny
Mieliśmy ostatnio z panią pedagog lekcję o subkulturach, czyli takie tam ględzenie o niczym. I jedna moja koleżanka (taka głupia, że szok) się zaczęła udzielać i gadać, że są jakieś takie goticzki czy jakoś tak, ale ona nie wie, jak wyglądają. No nie, normalnie idiotyzm totalny!!! Ma w klasie gota i nie wie jak wygląda?! Fakt, że się nie maluję, bo nie chcę dostać uwagi, ale wszyscy mi mówią, że wyglądam jak gotycka dziewczyna No więc się wnerwiłam i powiedziałam wszystko, co się dało (i o Within Temptation też
) Aż jej szczęka opadła.
OMG! To musi być naprawdę pusta lala.... Poprostu no comment. Niedługo powie, że nie wie co to metal, bo nigdy nie słyszała, ale wie że takie cuś jest... Goszzzz jaki P U S T A K
Tak mi się teraz przypomniało... Moja kumpela z klasy, która non stop słucha techna i to na każdym kroku pokazuje, co wszystkich doprowadza do szału, na religii nagle wyjechała do mnie z tekstem "Asiu, a jakiej ty w ogóle muzyki słuchasz?" i kiedy powiedziałam jej, że metalu, to wywaliła na mnie gały i z tekstem, że nie widać po mnie. W szkole może i nie widać z powodu mundurków, ale po szkole kiedy mogę ubrać się jak chce, każdy stwierdza, że widać, że słucham metalu. Zresztą do szkoły noszę trampki albo glany. Powiedziałam jej, że przez te "piękne" mundurki tego nie widać, bo przecież nie wymaluje się do szkoły, żeby mnie nauczycielka z klasy wyprosiła albo coś w tym stylu, a ona do mnie wyleciała, że bym przyczepiła sobie jakiś łańcuch do spodni. Wkurzyła mnie trochę, bo mamy taką wychowawczynie, która na najmniejsze szczególiki zwraca uwagę i do budy nie możemy nosić "ozdób zagrażającym życiu", więc taki łańcuch ty się do tego zaliczał... Ale żeby uciąć tą głupią dyskusje, powiedziałam jej, że właśnie się za jakimś rozglądam. Chciało mi się śmiać jak zobaczyłam jej zdziwioną minę heh
No bez jaj - bez łańcucha!!!!!! ZGROZA!!!!!
Przez 3 lata gima nie rozstawałem się z łańcuchem i nikt mi słowa nie powiedział (niech by spróbowali ) Równierz przez te 3 lata bez przerwy chodziłem w podkoszulkach i bluzach zespołów - niekiedy z lekka satanistycznych (np. Number of the Beast IM) i właściwie czekałem tylko żeby ktoś coś powiedział żeby wszcząć awanture , ale niestety nikt się nie przyczepił
Wiesz, my też mogliśmy do tej pory nosić co chceliśmy. Niestety nasz "kochany" Romek wprowadził te idiotyczne mundurki, a do statusu szkoły wprowadzono kilka rygorystycznych zakazów
Wyrazy współczucia
Jedyne wyjście dla was to iść do szkoły średniej
Z resztą wiesz ana , może to lepiej że cię nie kojarzą z metalem - ja przez 3 lata miałem w całej szkole etykietke praktykującego satanisty , który co niedziele , o północy pije wódke na cmętarzu i zagryza kotem
I dlatego ciesze się, że to już ostatnia klasa gimola!
Ale w LO, do którego chcę iść też nie będzie łatwo, bo chodzi tam prawie sama elitka (największe asy i metale w tym roku poszli już na studia ). Jedna dziewczyna kiedyś do mnie z tekstem wyleciała, żebym zaczęła się ubierać kolorowo, bo wyglądam jak "szara myszka".... Delikatnie mówiąc, troszkę ją za to wyśmiałam
Jak dla mnie to takie różnokolorowe ubieranie się jest wtapianiem się w tłum (szczególnie w takich małych miastach gdzie mieszkam, bo dziewczyny myślą, że jak ubiorą się od stóp do głów na różowo, to będą jakieś światowe czy coś w tym stylu). Ja jestem jaka jestem i się z tego cieszę
O ! To tak jak ja
Moda mnie nic nie obchodzi , bo sam ją stanowie