Maniak
The Heart of Everything to 4 album zespołu ... wydany 02'07 r w Polsce ukazał się w marcu , w duecie What have You Done ,Sharon den Adel zaśpiewała razem z Keith'em Caputo (Life of Agony)
Na tej płycie ukazały się :
1.The Howling
2.What have You Done
3.Frozen
4.Our Solemn Hour
5.The heart of Evrything
6.Hand of Sorrow
7.The Cross
8.Final Destination
9. All I Need
10.The Truth Beneath The Rose
11.Forgiven
Płyta ogólnie fajna .
Lubię z tej płyty wszystkie piosenki
Ostatnio edytowany przez Feomathar (2009-03-20 19:00:32)
hm, jak dla mnie płyta jest naprawdę dobra. Jest to jedyny album WT, który w całości mi się podoba; na innych zawsze była jakaś piosenka, która mi nie pasowała. No tak, jestem trochę wybredna.
Ulubiona piosenka z tej płyty?
Forgiven i Frozen, zdecydowanie ;]
Maniak
Jak dla mnie to najbardziej przekonuj mnie piosenka pt.Frozen jest bardzo życiowa ,a poza tym pełna melancholii coś w bardzo moim stylu no i The Cross - kojarzy mi się z pewna niezbyt uczciwą osobą z przeszłości ... no i The Truth beneath the rose - najbardziej cenię sobie w niej męski chórek ^^ a poza tym bardzo nastrojowa ;D
Moja ulubiona, każdy utwór ma w sobie coś wyjątkowego, co przyciąga uwagę i zmusza do refleksji. Poza tym Sharon pokazała jak świetnie radzi sobie z różnymi piosenkami, świetnie zaśpiewała Forgiven, genialnie poradziła sobie z zupełnie innymi piosenkami, które wymagały mocnej intonacji i wysokich partii...
Po prostu magia i rozkosz dla ucha.
Ulubionej piosenki z THOE nie mam, każda w swoim czasie przykuwa moją uwagę.