ostatnio gdzies wyczytalem ze nastepna plyta ma byc ciezsza i bardziej symfoniczna i jeszcze Sharon powiedziala jedna niepokojaca rzecz:
"Dotychczasowi fani mogą być zawiedzeni"
czy mamy sie bac?
Moderator
ja już nie mogę patrzec co WT wyrabia ze sobą, w sumie jaka płyta nie będzie i tak ją przesłucham całą
kto wie, może mają w planie dodanie jakiejś muzyki elektronicznej ;/ pfuuu i blee ^^ zobaczymy co wykombinują.
Ja bym chciała trochę tego i trochę tamtego, jakiegoś połączenia chórków i pięknej muzyki metalu symfonicznego, chciałabym aby Sharon wykorzystała w pełni swój głos, aby było pełno kontrastów, trochę wysokiego, przejmującego wokalu i delikatnego śpiewu, absolutnie żadnego growlingu! Ogólnie fajnie by było aby znaleźli jakąś harmonię między THOE i TSF i dodali czegoś nowego. Tylko niech nie babrają się w muzyce elektronicznej, nawet mnie nie straszcie! Zaczynam się bać...
Co do tematyki, niech robią co chcą, ale mi pasują dotychczasowe tematy, ważne aby teksty nadal można było interpretować na różne sposoby
A ja myślę ze Sharon z chłopakami nie zawiedzie swych fanów
A tak niechcący mają wydać nową płytę z akustycznymi wersjami swoich utworów na przełomie października i listopada.Jej tytuł to" An Acoustic Night At The Theatre"czekam niecierpliwie:)
Ostatnio edytowany przez Mc Gregor (2009-08-22 18:14:41)