Stały Bywalec
To wspaniały aktor.
Co o nim sądzicie i o Filmach z Nim?
A mógłbyś jakoś bardziej przybliżyć nam jego sylwetkę, bo ja osobiście pierwsze słyszę o tym człowieku Wiem... zacofana jestem
A... i jakieś tytuły filmów to może sobie oglądnę... choć na filmy to ostatnio czasu mam malutko niestety...
Stały Bywalec
mroczna napisał:
fajny ten aktor grał w skarb narodów 1 i 2 superaśne filmy
Wspaniale Mroczna;)
Pozatym grał jeszcze w : TWTC, The Cult, Skarb Narodów 1 i 2., Także grał role "Anioła, który został ziemianinem.
Jak dobrze poszukacie to jeszcze coś wybierzecie, z Jego filmów.
Zawsze gra dobrą, przyjazną duszę, człowieka z honorem, walczącego zawsze ze złem będąc, po stronie Dobra.
Wcześniej z zawodu i z wojska był Płetwonurkiem "bojowym" , potem pracował zawodowo jako nurek klasyczny.
Następnie przeniusł się na "aktorstwo"
Być może właśnie potrzebowali człowieka do filmu , z "takimi" umiejętnościami. I bardzo dobrze trafili:)
Ostatnio edytowany przez Centaur039 (2008-01-31 21:43:13)
Bywalec
on jest dobrym aktorem ... móje ulubione filmy z jego udziałem to Skarb Narodów 2 i Next
Nowicjusz
remana napisał:
A mógłbyś jakoś bardziej przybliżyć nam jego sylwetkę, bo ja osobiście pierwsze słyszę o tym człowieku
Wiem... zacofana jestem
A... i jakieś tytuły filmów to może sobie oglądnę... choć na filmy to ostatnio czasu mam malutko niestety...
![]()
To ja Cię oświecę ;p jak nie wiesz kto to
Pamiętasz jak w Domu Chemika mieliśmy lekcję filmową?? To tam puszczano nam taki film pt: ''Next''
i tam właśnie główną rolę grał Nicolas Cage
Ostatnio edytowany przez nightmare_lady (2010-01-09 22:11:30)