Jestem ciekawa, czy ktoś z Was ogląda czasami ten kanał o zwierzątkach Ja najbardziej lubię 'Pogotowie dla zwierząt'. Czasami serce mi się kraje, jak widzę, co niektórzy ludzie, czasem nieumyślnie, a czasem specjalnie robią ze zwierzętami... Czasami jest już za późno, by je uratować
Lubię też 'Najzabawniejsze zwierzęta świata' - nieźle się można uśmiać xD I 'Zwierzęta nie z tej ziemi' - czasem zachwyca mnie jak przeróżne mogą być stworzenia na świecie
A Wy co o tym kanale sądzicie? Oglądacie czasami?
Oczywiście ^^ po tym jak odłączyli mi jetix ( Naruuto ;( ), zigzap (hyyyper ;( ) to jeden z moich ulubionych kanałów. Również najbardziej lubie 'pogotowie dla zwierząt' (właśnie ogladam) , mimo że moja rodzina jak tylko to włączam to zaraz podnosi krzyk jak ja moge oglądać takie okropne rzeczy. ale ja uważam że to jedna z najlepszych rzeczy jakie człowiek robi dla zwierząt. Żałuje że w PL nie ma takiej organizacji.
Najzabawniejsze świata również ^^ ojej czasami potrafię popłakac sie przy tym do łez.
No i znów się zgadzam z Remaną bo 'zwierzęta nie z tej ziemi' jest świetnym programem xD. Czasem po prostu aż nie wierzę że to co mówia może być prawdą x) w głowie się nie mieści.
Hm, i nie pamiętam nazwy ale są też prawdy i mity o zwierzętach ^^ również bardzo to lubię.
ja tez lubie AP ojjj mi zal tych zwierzat jak wyciagaja np jakies brudne psy z domu wlasciciele niedbaja albo konie zaglodzone http://www.animalplanet.pl/_home/index.shtml stronke tez mają fajną..gry od środy lecą dziwaczne stworzenia o 21 fajne to jest kiedys taki lecial na AP cud narodzin zwierząt tez bardzo fajne
Nom...niestety przykre, ale to jest 'realny swiat' w którym człowiek czasem nie docenia tego co ma
Na animal Planet lubię tak jak Vasunia i remana pogotowie dla zwierząt, najzabawniejsze zwierzęta świata i rodzina surykatek
Zastanawiam się, dlaczego nie zauważyłam wcześniej tego tematu? Toż to przestępstwo z mojej strony! Jestem fanką wszelkich programów przyrodniczych i naukowych. Jak już usiądę wygodnie w fotelu, włączę tv, to żadna siła mnie nie oderwie sprzed szklanego ekranu. Chociaż i tak za dużo nie oglądam tv, jak już to właśnie owe programy plus cnn
Aczkolwiek od Animal Planet wolę National Geographic
Nowicjusz
jak mam czas i jak włączę TV to często oglądam różne programy przyrodnicze w tym Animal Planet
Bo ten i inne programy przyrodnicze z młodością mi się kojarzą jak chodzi łam do babci i tam je właśnie oglądałam co prawda po angielsku ale zawsze to było coś